Atıştırmalıklar, Kekler ve Tatlılar 1. Balık Kraker 2. Muz, Patates Krakeri 3. Akok 4. Apam Balık 5. Yumurtalı Tart 6. Tohu Dolgu il...
Atıştırmalıklar, Kekler ve Tatlılar
1. Balık Kraker
2. Muz, Patates Krakeri
3. Akok
4. Apam Balık
5. Yumurtalı Tart
6. Tohu
Dolgu ile 7. Bahulu - Dolgular ve Topingler lezzet: çikolata, vanilya, süt ve her türlü meyve.
8. Yoğurt - meyve ve çikolata
9. Buz Çubukları - Süt Gül, Çikolata, Mısır, Kırmızı Fasulye, Portakal
1. Tavuk Pilav - Tavuk kavrulmuş, ızgara, buğulama veya kızarmış
2. Laksa
3. Rojak Erişte
4. Düz Kek (Lempeng) + özel sos + mayonez - Kim chi, Ton Balığı, Tavuk, Sığır Eti, Deniz Ürünleri,
5. Jejemput + özel sos ve mayonez - Muz, Hamsi, Tavuk, Sığır Eti,
6. Balık Çubuğu (Kızarmış / Buharda Pişirilmiş) - Keropok Lekor, Balık Topu ile karıştırılmış balık eti ile karıştırılır. (Peynir, Sebze, Deniz Ürünleri, Patates.)
7. Saten - tam set. - Tavuk, Sığır Eti,
İçecekler
1. ABC İçecekleri
2. Lai Chi Kang
3. Buz Cendol, Süt Cendol
4. Soya
5. Şeker Kamışı
6. sıcak çay ve kahve veya süt
7. Buz Karışımlı ve Buzlu Çay - her türlü aroma + inci @ jöle
yaklaşık 1997, M.S. Milliken & S. Feniger, tüm hakları saklıdır
1 yumurta akı
2 su bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı sıvı glikoz
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı su
2 ons dilimlenmiş, soyulmuş badem, tost
4 x 6 inçlik fırın tepsisinin kenarlarını ve tabanını pirinç kağıdıyla hizalayın. Yumurtayı beyaza kadar ısıya dayanıklı bir kapta çırpın.
Şeker, glikoz, bal ve suyu küçük bir tencerede birleştirin. Karışım küçük çatlak aşamasına veya yaklaşık 3 ila 5 dakika kadar bir şeker termometresinde 275 derece F'ye ulaşana kadar çok düşük ateşte karıştırın. Ateşten alın. Çırpma sırasında, şurubu yumurta beyazına çırpın ve parlaklaşana ve sertleşmeye başlayana kadar çırpmaya devam edin.
Bademleri karıştırın ve karışımı hazırlanan tavadaki pirinç kağıdına yayın ve iyice bastırın. Başka bir pirinç kağıdı tabakasıyla örtün ve üstüne hafifçe hafifçe yerleştirin. Soğuğa kadar nuga bırakın ve sonra kareler halinde kesin, mumlu kağıda sarın ve hava geçirmez bir kapta saklayın.
• 5 yıl önce
• Kötüye Kullanımı Bildir
100% 1 Oy
Diğer Yanıtlar (2)
• babyhone ...
1 yumurta akı
2 su bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı sıvı glikoz
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı su
2 ons dilimlenmiş, soyulmuş badem, tost
4 x 6 inçlik fırın tepsisinin kenarlarını ve tabanını pirinç kağıdıyla hizalayın. Yumurtayı beyaza kadar ısıya dayanıklı bir kapta çırpın.
Şeker, glikoz, bal ve suyu küçük bir tencerede birleştirin. Karışım küçük çatlak aşamasına veya yaklaşık 3 ila 5 dakika kadar bir şeker termometresinde 275 derece F'ye ulaşana kadar çok düşük ateşte karıştırın. Ateşten alın. Çırpma sırasında, şurubu yumurta beyazına çırpın ve parlaklaşana ve sertleşmeye başlayana kadar çırpmaya devam edin.
Bademleri karıştırın ve karışımı hazırlanan tavadaki pirinç kağıdına yayın ve iyice bastırın. Başka bir pirinç kağıdı tabakasıyla örtün ve üstüne hafifçe hafifçe yerleştirin. Soğuğa kadar nuga bırakın ve sonra kareler halinde kesin, mumlu kağıda sarın ve hava geçirmez bir kapta saklayın.
o 5 yıl önce
o Kötüye Kullanımı Bildir
0% 0 Oylar
• külkedisi ...
Bu tam olarak aradığınız şey değil, ancak fındık içermeyen bir tarif. Unutmayın, bazen fındık gibi bir malzemeyi silmek mümkündür ve sadece iyi olacaktır.
Çikolatalı Nuga Dilim tarifi
malzemeler
60 g (2 oz) çikolata
1 yemek kaşığı bal
1/4 su bardağı süt
60 g (2 oz) tereyağı
1/2 su bardağı pudra şekeri
1 yumurta
1 su bardağı sade un
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
bir tutam tuz
1/4 çay kaşığı soda bikarbonat
Çikolatalı krema (sayfa 146)
nuga buzlanma için
30 g (1 oz) tereyağı
1 1/2 su bardağı pudra şekeri, elenmiş
1 çay kaşığı bal
2 yemek kaşığı süt
yöntem
1. Çikolatayı sıcak su üzerine eritin, bal ve süt ekleyin.
2. Kombine ve soğuyana kadar iyice karıştırın.
3. Tereyağı ve şekeri hafif olana kadar çırpın, yumurta ekleyin ve iyice çırpın.
4. Elenmiş kuru malzemeleri çikolata karışımıyla dönüşümlü olarak katlayın.
5. Yağlanmış ve astarlı 28 x 18 cm (11 x 7 inç) levha kek kalıbına yayın ve pişene kadar 30 ila 35 dakika boyunca 180-190 ° C (350-375 ° F) orta fırında pişirin.
6. Tel ızgarayı çevirin ve soğutun.
7. Buzlanma ile sürün ve üstüne çikolata sosu zig-zag hatları ekleyin.
8. Servis yapmak için kareler halinde kesin.
nuga buzlanma için
1. Altın rengi kahverengi olana kadar tereyağını eritin ve elenmiş pudra şekeri üzerine dökün.
2. Bal ve süt ekleyin ve hafif ve kabarık olana kadar iyice çırpın.
servis miktarı
verim: 20 dilim
COMMENTS